Book os!

Der er nu skrevet 60 PopSalmer til tekster af Ingemann (24) og Grundtvig (36). En gennemgående feedback er, at folk bliver glade af at synge dem og lytte til dem, OG at teksterne pludselig træder tydeligt frem på en helt ny måde. Historierne om Grundtvig og Ingemann fascinerer, oplyser og underholder, og deres periode, Romantikken, føler mange danskere sig i dag forbundet med og interesseret i.

Melodierne skal synges og bruges igen og igen, hvis de skal have en chance for at klistre fast, hænge i øret og gøre en forskel for endnu flere mennesker – og vi fokuserer derfor i de kommende år på at komme ud i landet og synge med folk, holde koncerter, fortælle de gode historier og indstudere sangene med fagter, korstemmer og energi. Læs derfor herunder om eksempler på afprøvede og vellykkede koncepter, hvor PopSalmer indgår som fællessang, koncert, foredrag og/workshop.

Læs mere om MUSIKFOREDRAG her

Ønsker I en TRIO-KONCERT klik her

eller vil I have WORKSHOP med større eller mindre antal grupper er det her, I skal klikke.

Fandt du ikke, hvad du drømte om? Vi kan også komme ud med enkelte numre til et bryllup, en fest, en julefrokost eller lave andre former for happenings. Skriv til os (janne@jannewind.dk), så kan vi måske skræddersy, hvad I måtte ønske!

img_1602