Lidt om os

Janne Wind: 
Uddannet sanger og solist fra Rytmisk Musikkonservatorium, mangeårig korleder og workshopholder i både ind- og udland. Initiativtager til og hovedkomponist bag PopSalmer 1 & 2. Stifter af virksomheden ’OpenUp, sjælen synger’. Solist, kor og percusssion på indspilning af sangene. Læs mere om Janne Wind her.

Kathrine K. Andersen
Solist på PopSalmer dobbelt CD med tekster af Ingemann, og medvirkende til de fleste PopSalmer koncerter og musikforedrag på vokal og kor. Læs mere om Kathrine på Grundtone.dk. Kathrine er ved siden af en flot sang-karriere politibetjent i det daglige.

Lars Bruno Nielsen
Pianist og arrangør på alle klaverarrangementer til PopSalmer 2 med tekster af Grundtvig. Akkompagnerer projektet til større koncerter og workshops og er ligeledes pianist i gospelkoret SoulSingers i Odense.

Thomas Nikolajsen
Saxofonist og korsanger på CD med PopSalmer af Ingemann, samt medvirkende til koncerter mv også på PopSalmer 2. Arbejder til daglig som efterskolelærer på Bernsdorfsminde og udøvende musiker ved siden af.

Rasmus Kjærgaard
Pianist, bassist og sanger på PopSalmerne. Rasmus er medkomponist på 7 numre på PopSalmer 1 og har ligeledes lavet klaverarrangementer på Ingemann-samlingen. Arbejder professionelt som musiker i en lang række sammenhænge, blandt andet som akkompagnatør til workshops, som jazz/diner-musiker, som korleder og kor/blæserarrangør. Læs mere her.

release-totalbillede-klippet