Musikgudstjeneste i Sønder Nærå Valgmenighed

Vi havde en fantastisk første søndag i advent, hvor projekt-børnekoret fra releasekoncerten optrådte til Musikgudstjeneste i Sønder Nærå Valgmenighed. Med den tændte adventskrans i forgrunden, den helt unikke og smukke adventstavle i baggrunden (og ja, den er håndlavet, og hænges op hver jul!) og en fyldt og veloplagt kirke gav det alt det, som butikkerne og gaderne med deres tidlige julesalg og overdrevne julepynt har forsøgt at skabe i månedsvis. Nu lykkedes det!

JULESTEMNING!

Det trak tårer i øjenkrog og varmede hjertet på en blæsende dag at mærke fællesskabet og nærværet. Smuglyt selv her fra sidst i Gudstjenesten, hvor menigheden sang sammen med børnekoret – og med selveste valgmenighedspræsten som solist! – på den nye PopSalmer-melodi til “Et barn er født i Betlehem”.

Vil I synge melodien eller korsatsen hos jer? Skriv, så sender jeg noden uden beregning!
Må vi få en fredfyldt og hyggelig julemåned. Halleluja – og kærlig hilsen Janne Wind.

PS – der er faktisk PopSalmer i Sønder Nærå Valgmenighed to gange mere inden jul: Søndag d. 4. december kl. 14.00 er der musikgudstjeneste med koret Pop’n Soul, der synger Christmas Carols og PopSalmer i rytmiske arrangementer (og lidt ekstra Poplækkerier til gløgg/æbleskiver i ‘Storstuen’ efterfølgende). Tirsdag d. 20. december kl. 19.00 optræder PopSalmetrioen bestående af Kathrine K. Andersen (vokal), Janne Wind (vokal & klaver) og Thomas Nikolajsen (Vokal & Saxofon) med en medrivende og rørende JulepopSalme-koncert. Gratis adgang til begge arrangementer.

Skriv et svar