Nyt om udgivelse…

Jamen her er det faktisk meget svært at skrive blog-indlæg lige nu. For jeg kan simpelthen ikke få armene ned! Har netop være til møde med Nordens største musikforlag Edition Wilhelm Hansen, og har nu givet endeligt håndslag på en aftalen om at udgive de første 20 PopSalmer med noder, becifringer og seperate klaver-udgaver allerede til oktober 2014 (i anledning af Spil Dansk Ugen!).

Det er fantastisk spændende. Et skønt samarbejde med flow, gode ideer, gensidig respekt og forståelse – og jeg kan slet ikke vente. Ovenikøbet vil vi så i første halvår af 2015 udgive kor-arrangementer for lige stemmer, blandet kor og band mv. i en række tema-hæfter, så man kan bruge PopSalmerne også til band og kor. Og FOR at det ikke skal være løgn, taler vi nu om hvordan det skal indspilles…

Første skridt her er den række demo-versioner, som Rasmus og jeg allerede har lavet / er i gang med. De første 15 sange er i kassen og skal blot mixes færdigt… og de sidste følger i løbet af foråret. De vil blive lagt ud som lydfiler, måske med små Youtube-videoer – som karaoke, som inspiration, som korstemmer og meget mere, så de bliver arbejdsredskaber til dem, der gerne vil lære sangene.

OG. Så taler vi om at lave en CD-udgivelse med sangene i 2015, indspillet mere lytte-lækkert. Produceret, mixet og lavet, så man har lyst til at sætte den på til et glas rødvin. Til søndagsrengøringen. Til bilturen. Til stemning. Til velvære. Til glæde.

Så derfor kan jeg ikke få armene ned. Det er fuldstændig fantastisk at mærke den musik, der bobler så himmelsk indeni mig manifestere sig, blive virkelig, røre mennesker. Gøre en forskel.

– så husk at meld jer til Nyhedsbrev, hvis I vil følge med

Kærlig hilsen fra Janne

Skriv et svar