Oktober-morgen-PopSalme: “Nu vågne alle Guds fugle små”

Hvilken fryd har det dog været at stå op til sol og høj blå himmel det meste af september måned. Og tænk sig, at det fortsætter. Jeg har om nogen værdsat dette skift i vejr og humør, for sommeren har dælme ind i mellem på alle planer været noget regnfuld og mørk.

Livet har sine op- og nedture, og det gælder bare om at nyde de lyse stunder! Det gør Ingemann i denne vidunderlige morgentekst om natur, lys, liv og lyst til det hele. Derfor skal I have den i ørerne denne smukke oktobermorgen, selvom fuglene jo i virkeligheden er på træk og dagene bliver kortere og koldere.

Her begynder der ellers at være kriller i maven. Om en måned udkommer næste runde PopSalmer – denne gang med nye melodier til 39 tekster af N.F.S. Grundtvig, som jeg har skrevet med lys, glæde og lyst. De sidste layout-ting og korrekturer er ved at falde på plads, og så ryger bogen i trykken. Release-koncerten bliver lørdag d. 5. november kl. 15.00 i Ryslinge. Sæt et kryds – eller køb en billet nu

Comments

 1. Anja Sørensen says

  Tak for en dejlig salme og for beskrivelse af dit liv og hvad vejret gør ved dit humør. Jeg glæder mig meget til din PopSalme-release-koncert
  d. 5/11 med nye melodier til Grundtvig’s salmer.
  Knus Anja

 2. Jette Wadsworth says

  Kære Jane, Rigtig dejligt at høre dig igen. vi mødtes for 2 år siden i Greve, da vi sang to af dine dejlige sange. Jeg er nu i Amerika og savner mit dejlige kor. Men min mand er herfra så for nu er jeg her.
  Mange kærlige hilsener
  Jette

Skriv et svar