Release-koncerter på PopSalmer 2

Næste PopSalmeudgivelse – nemlig “PopSalmer 2, nye melodier til 39 kendte og elskede salmetekster af N.F.S. Grundtvig” er i skrivende stund på vej i trykken. Det skal naturligvis fejres med både en kæmpe release-koncert og en optræden på selveste Vartov i København.

pr-billede-5-11-16Lørdag d. 5. november kl. 15.00 byder vi op til fællessang og koncert på Ryslinge Højskole, hvor vi med Release-koncert præsenterer en række af de nye Grundtvig melodier. Koncerten varer et par timer, og medvirkende er et stort lokalt børne/ungekor, Ryslinge Højskoles elever, solisterne: Kathrine K. Andersen, Marlene Schmidt Larsen, Thomas Nikolajsen og Janne Wind og band bestående af pianist Lars Bruno Nielsen, bassist Peter Mikkelsen, Percussionist Anders Hvidberg Hansen og saxofonist Thomas Nikolajsen.

Billetter til releasekoncerten kan købes på Billetto: https://billetto.dk/da/events/popsalmer2016 og man kan læse mere om koncerten på denne FB event. https://www.facebook.com/events/108414496233001/ Det bliver en fest, som vi håber, I vil deltage i!

Onsdag d. 9. november kl. 18.00 er Kathrine K. Andersen og Janne Wind inviteret til at præsentere den nye PopSalme-melodibog i Grundtvigs egen Kirke, Vartov i København. Det er Grundvigsk Forum der er vært ved arrangementet, og der vil blive både fællessang og optræden denne aften med de nye melodier.

Herefter er projektet sat fri og vi glæder os til at komme ud over hele landet de næste par år med kirkekoncerter, workshops, sangforedrag og andre festligheder for at give PopSalmerne en chance for at sprede sig og forhåbentlig give sang-energi og glæde.

Kontakt os, hvis I ønsker et arrangement hos jer – skriv til janne@jannewind.dk for mere info.

kathrine-janne-grundtvig-popsalmer

Skriv et svar