Sagt om CD’er

Altså …. jeg er ellers ikke udpræget til salmer men hold nu op! Lytter til Janne Wind’s nyudgivne dobbelt CD PopSalmer. 24 salmer med nykomponerede melodier ….. pop,soul, funk, bosanova you name it, så man er ude af stand til at forholde sig i ro afløst af så uendeligt smukke melodier at hjertet røres og tårekanalerne aktiveres. Kan VARMT anbefales.
sagt af Lisa

Var lidt skeptisk, men efter at have sunget med i Hjallese kirke, er min skepsis borte med blæsten.
sagt af Ulla

Åh, ståpels, søde gys og fugtige øjne og fødder, der ikke vil lade være med at vippe til de popsalmer, der nu kværner rundt i hovedet på mig… Tak for i aften! Og endnu engang: Tillykke med hele projektet her, Janne!
sagt af Katja

Hold da op Janne !!! Sidder og nyder din morgen cd, og hvor er den dog dejlig. Man bliver både glad i låget, og enormt stolt over at have dig som korleder. Dyb respekt. Du er simpelthen et af de mest fantastiske mennesker jeg har mødt. Kanon godt ven.
sagt af Allan

Hej kære venner. Jeg kan altså ikke lade være med at komme med kommentar angående Jannes PopSalmer på CD. De er simpelthen som perler på snor. Skønne sange gode melodier, værd at købe.
sagt af Bente

Har siddet og lyttet til din nyeste udgivelse Popsalmer. Det er guf for øregangen i ordets bedste forstand. Pop har for mange en negativ klang men det her er kvalivali. Tak fordi du rører mig helt ind i min sjæl med din stemme og klang. Popsange har det med at sætte sig fast og være irriterende svære at få ud af hovedet. Men de her sange/salmer må meget gerne blive boende hos mig.
sagt af Karen

Skriv et svar