Sommerens sange

Det kræver så meget ro og plads at komponere og blive inspireret til nye melodier og kreativitet. I løbet af året er der så meget smæk på med koncerter, workshops, korprøver, udgivelser og livet generelt, der skal passes, at det er en gave, når jeg tager mig tid og genfinder roen til at skrive.

Denne sommer har jeg holdt 2 måneders næsten total ferie. Noget rejsetid og en masse nussetid herhjemme i håbet om at genfinde indre balance og give plads til kreativitet.

Heldigvis blev det også til hyggetimer bag klaveret og en del nye sang fik plads til at vokse frem. Blandt andet gik der hul på melodier til Iben Krogsdals nye salmeudgivelse “Vild opstandelse” (klik og lyt), og jeg fik skrevet og indsendt to melodier til konkurrence om Halfdan Rasmussen. Selv julesange var der inspiration til… Der er under et år til deadline på Grundtvig udgivelse, så også der håber jeg på at finde lidt tid til de næste af hans tekster. Halvdelen er skrevet, så det skal nok lade sig gøre – især fordi der venter en 3 ugers rejse til USA og en god lang juleferie.

Drømmen vil være at få en skriveorlov eller et kunstlegat engang. Sikken en ro, det kunne give!

Skriv et svar