Trio-koncert

PopSalmer kan bookes til en intim, rørende og velklingende koncertoplevelse, hvor publikum primært kan lade sig føre ind i en verden af smukke toner, dybe ord og medrivende optræden, med fællessang undervejs.

Medvirkende er:
Kathrine K. Andersen på vokal og kor: dygtig fynsk sopransanger med en semi-musical-klang, der går lige i tårekanalerne, flair for ballader og et nærvær i musikken ud over det sædvanlige.
Janne Wind på klaver, vokal og kor: erfaren og anerkendt solist med stærk stemme og udtryksfuld klaverspil, der samler musikken.
Thomas Nikolajsen på saxofon, vokal og kor: alsidig og udtryksfuld musiker, der beriger musikken og sangene med smukke saxofonsoli og kraftfuld tenorsanger, der løfter korsatserne flot.

Trio-koncerterne egner sig særlig godt til kirkerum, forsamlingshuse mv – gerne i skumringen som fyraftenskoncert eller aften, f.eks. kl. 19.30-20.45

Koncerten varer typisk 5 kvarter og består af ca. 15-17 PopSalmer (typisk en blanding af Ingemann og Grundtvig) tilpasset årstiden (juleprogram i december), hvoraf ca. 5 sange har publikum med på fællessang. Koncerten kan efter ønske inkludere også kendte melodier.

PRIS: 6.500 kr + transport.
Vi kan medbringe eget udstyr (klaver, sanganlæg).

Hør små klip fra Trio-julekoncert d. 20/12-16 i Sønder Nærtå Valgmenighed her: