CD: Ingemann (dobbelt CD m. teksthæfte)

169,00 kr.

Denne CD boks indeholder studieindspilning af melodierne til de 24 PopSalmer med tekst af B.S. Ingemann, komponeret af Janne Wind.

På lager

Beskrivelse

Vi kender dem fra skolen, højskolesangbogen og kirken. Salmerne, der tit var svære at synge med på. Poesien skrevet af de gamle mestre er uforgængelig, højtidelig og vigtig, og den rører, flytter og løfter, selv nu mere end 150 år efter den blev skrevet. Med indspilning denne samling nykomponerede og dermed nyfortolkede klassikere er det ønsket at sikre 24 Ingemanns smukke, lette og vedkommende tekster. Poesien skal oplives og være let at synge og relatere til.

Boksen indeholder 2 CD’er og en booklet med alle tekster, melodier og ordforklaringer. Udgivet på forlaget Edition Wilhelm Hansen, marts 2015. Bonus: “Den signede dag” med tekst af N.F.S. Grundtvig.

I de kommende år tager vi rundt over hele landet med musikforedrag, korworkshops og koncerter. Skriv til janne@jannewind.dk, hvis I ønsker at høre mere. Like os gerne på FACEBOOK!

Medvirkende på CD:

Janne Wind, Rasmus Kjærgaard, Thomas Nikolajsen, Tobias Folting, Kathrine K. Andersen, Maria Corydon, Mette Risager, Marlene S. Larsen, Klaus Krog Nielsen, Anna Buch Klausen, Thor Mårtenson m.fl.

I 2014 udkom PopSalmer 1, Melodi-bogen med noder, klaverudsættelser (becifring og koral), tekster og baggrundsinformation til denne samling.

I 2016 udkom PopSalmer 2, med tekster af N.F.S Grundtvig.

I 2018 udkom JulePopSalmer, Korbogen med satser for Sopran-Alt-Tenor af 12 Grundtvig JulePopSalmer samt en CD med alle arrangementer indspillet.

Der arbejdes på at lave indspilninger også af resten af Grundtvig-PopSalmerne i løbet af 2020-2021.

Yderligere information

Vægt 0,18 kg
Størrelse 19 × 14 × 2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CD: Ingemann (dobbelt CD m. teksthæfte)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.