PopSalmer 1 – Melodibogen (fast ryg) B.S. Ingemann

249,00 kr.

Melodibog med nye melodier til 24 kendte og elskede salmetekster af B.S. Ingemann, komponeret af Janne Wind.

Ikke på lager

Beskrivelse

Bogen indeholder becifrede klaverarrangementer af Rasmus Kjærgaard med underlagt tekst, forklarende noter og masser af uddybende baggrundsmateriale.

I de kommende år tager vi rundt over hele landet med musikforedrag, korworkshops og koncerter. Skriv til janne@jannewind.dk, hvis I ønsker at høre mere. Like os gerne på FACEBOOK.

Vi kender dem fra skolen, højskolesangbogen og kirken. Salmerne, der tit var svære at synge med på. Poesien skrevet af de gamle mestre er uforgængelig, højtidelig og vigtig, og den rører, flytter og løfter, selv nu mere end 150 år efter den blev skrevet. Med denne samling nykomponerede og dermed nyfortolkede klassikere er det ønsket at sikre 24 Ingemanns smukke, lette og vedkommende tekster. Poesien skal oplives og være let at synge og relatere til.

Efterfølgende i serien PopSalmer er udkommet PopSalmer 2, med tekster af N.F.S Grundtvig. Der er udgivet CD-boks med indspilning af alle Ingemann-sangene. Endelig er 12 af Grundvig melodierne udgivet som Korarrangementer (SAT) og på CD. Der arbejdes på at lave indspilninger også af alle Grundtvig-PopSalmerne i løbet af 2020-21.

Yderligere information

Vægt 0,54 kg
Størrelse 29,5 × 21 × 1,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PopSalmer 1 – Melodibogen (fast ryg) B.S. Ingemann”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...