PopSalmer 2 – Melodibogen (spiralryg) N.F.S. Grundtvig

249,00 kr.

‘PopSalmer 2’ med nye melodier til 39 skønne tekster af N.F.S. Grundtvig, komponeret af Janne Wind.

På lager

Beskrivelse

Bogen indeholder becifrede klaverarrangementer af Lars Bruno Nielsen med underlagt tekst, forklarende noter og masser af uddybende baggrundsmateriale, blandt andet en stor Grundtvig-artikel af eksperten Knud Bjarne Gjesing. Bogen er med stor spiral-ryg og egner sig godt til at stå på klaveret. Igen i de kommende år tager vi rundt over hele landet med musikforedrag, korworkshops og koncerter. Skriv til janne@jannewind.dk, hvis I ønsker at høre mere. Like os gerne på FACEBOOK!

popsalmer2_forsideVi kender dem fra skolen, højskolesangbogen og kirken. Salmerne, der tit var svære at synge med på. Poesien skrevet af de gamle mestre er uforgængelig, højtidelig og vigtig, og den rører, flytter og løfter, selv nu mere end 150 år efter den blev skrevet. Med denne samling nykomponerede og dermed nyfortolkede klassikere er det ønsket at sikre Grundtvigs smukke, dybe og vedkommende tekster. Poesien skal oplives og være let at synge og relatere til.

Tidligere i serien PopSalmer er udkommet PopSalmer 1 (med tekster af B.S. Ingemann), CD-boks med indspilning af alle Ingemann-sangene, Grundtvigs 12 JulePopSalmer som korarrangementer samt CD med JulePopSalmerne.

Der arbejdes på at lave indspilninger også af alle Grundtvig-PopSalmerne i løbet af 2020-2021.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
Størrelse 31 × 22 × 1,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PopSalmer 2 – Melodibogen (spiralryg) N.F.S. Grundtvig”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...